Anna Oxa

E Vicipaedia
Salire ad: navigationem, quaerere
Haec commentatio vicificanda est ut rationibus qualitatis propositis obtemperet.
Quapropter rogamus ut corrigas praecipue introductionem, formam, nexusque et intravicos et intervicos.
Anna Oxa

Anna Oxa (Barii nata die 28 Aprilis 1961) est cantatrix Italica, quae inter alia nota est quia Villae Matutiae Musicae Festas anno 1989 vicit.

Discografia - Album

1978 - Oxanna (RCA Italiana)

1979 - Anna Oxa (RCA Italiana)

1980 - Controllo totale (RCA Italiana)

1983 - Per sognare, per cantare, per ballare (CBS)

1984 - La mia corsa (CBS) 1985 - Oxa (CBS)

1986 - È tutto un attimo (CBS)

1988 - Pensami per te (CBS)

1989 - Fantastica Oxa (CBS)

1989 - Tutti i brividi del mondo (CBS)

1990 - Oxa live con i New Trolls (Columbia)

1992 - Di questa vita (Columbia)

1993 - Cantautori (album di cover) (Columbia)

1993 - Do di petto (album di remake) (Columbia)

1994 - Cantautori 2 (album di cover) (Columbia)

1996 - Anna non si lascia (Columbia)

1997 - Storie, i miei più grandi successi (Columbia)

1999 - Senza pietà (Sony BMG)

2001 - L'eterno movimento (Sony BMG)

2001 - Collezione (Sony BMG)

2003 - Ho un sogno (Sony BMG)

2006 - La musica è niente se tu non hai vissuto (EMI)

2010 - Proxima (Cose di Musica e suoni coscienti)

1978 - Fatelo con me / Pelle di serpente (RCA Italiana) 1979 - Il pagliaccio azzurro / La sonnambula (RCA Italiana) 1980 - Controllo totale / Metropolitana (RCA Italiana) 1981 - Toledo / Proprio tu (RCA Italiana) 1982 - Io no / Cammina (CBS) 1982 - Fammi ridere un po' / Ed Anna pensò (CBS) 1983 - Senza di me / Hi-Fi (CBS) 1984 - Non scendo / Primo amore come stai (CBS) 1984 - Eclissi totale / Tornerai (CBS) 1985 - A lei / Piccola piccola fantasia (CBS) 1985 - Parlami / Piccola piccola fantasia (CBS) 1986 - È tutto un attimo / Tenera immagine (CBS) 1988 - Quando nasce un amore / Estensione (CBS) 1989 - Ti lascerò (con Fausto Leali) (CBS) 1989 - Avrei voluto (con Fausto Leali) (CBS) 1990 - Donna con te (CBS) 1992 - Mezzo angolo di cielo (Columbia) 1996 - Spot (Columbia) 1997 - Storie (Columbia) 1999 - Come dirsi ciao (Sony BMG) 1999 - Senza pietà (Sony BMG) 1999 - Camminando camminando (con Chayanne) (Sony BMG) 2001 - L'eterno movimento (Sony BMG) 2001 - Un'emozione da poco (versione 2001) (Sony BMG) 2001 - Io sarò con te (Sony BMG) 2001 - La panchina e il New York Times (Sony BMG) 2003 - Cambierò (Sony BMG) 2003 - Il muro(Sony BMG) 2004 - In trattoria (con Fabio Concato) (Sony BMG) 2006 - Processo a me stessa (EMI) 2010 - Tutto l'amore intorno (con Ivano Fossati) (Cose di musica e suoni coscienti) 2010 - Scarpe con suole di vento (Cose di musica e suoni coscienti) 2011 - La mia anima d'uomo (Cose di musica e suoni coscienti)

Nexus externus[recensere | fontem recensere]

Commons-logo.svg Vicimedia Communia plura habent quae ad Annam Oxa spectant.


David's face Haec stipula ad biographiam spectat. Amplifica, si potes!