Anna Oxa

E Vicipaedia
Salire ad: navigationem, quaerere
Haec commentatio vicificanda est ut rationibus qualitatis propositis obtemperet.
Quapropter rogamus ut corrigas praecipue introductionem, formam, nexusque extra et intra Vicipaediam.
Wikidata-logo.svg Anna Oxa
Res apud Vicidata repertae:
Anna Oxa: imago
Nativitas: 28 Aprilis 1961; Barium
Patria: Italia
Nomen nativum: Iliriana Hoxha
Anna Oxa

Anna Oxa (Barii nata die 28 Aprilis 1961) est cantatrix Italica, quae inter alia nota est quia Villae Matutiae Musicae Festas anno 1989 vicit.

Discografia - Album

1978 - Oxanna (RCA Italiana)

1979 - Anna Oxa (RCA Italiana)

1980 - Controllo totale (RCA Italiana)

1983 - Per sognare, per cantare, per ballare (CBS)

1984 - La mia corsa (CBS) 1985 - Oxa (CBS)

1986 - È tutto un attimo (CBS)

1988 - Pensami per te (CBS)

1989 - Fantastica Oxa (CBS)

1989 - Tutti i brividi del mondo (CBS)

1990 - Oxa live con i New Trolls (Columbia)

1992 - Di questa vita (Columbia)

1993 - Cantautori (album di cover) (Columbia)

1993 - Do di petto (album di remake) (Columbia)

1994 - Cantautori 2 (album di cover) (Columbia)

1996 - Anna non si lascia (Columbia)

1997 - Storie, i miei più grandi successi (Columbia)

1999 - Senza pietà (Sony BMG)

2001 - L'eterno movimento (Sony BMG)

2001 - Collezione (Sony BMG)

2003 - Ho un sogno (Sony BMG)

2006 - La musica è niente se tu non hai vissuto (EMI)

2010 - Proxima (Cose di Musica e suoni coscienti)

1978 - Fatelo con me / Pelle di serpente (RCA Italiana) 1979 - Il pagliaccio azzurro / La sonnambula (RCA Italiana) 1980 - Controllo totale / Metropolitana (RCA Italiana) 1981 - Toledo / Proprio tu (RCA Italiana) 1982 - Io no / Cammina (CBS) 1982 - Fammi ridere un po' / Ed Anna pensò (CBS) 1983 - Senza di me / Hi-Fi (CBS) 1984 - Non scendo / Primo amore come stai (CBS) 1984 - Eclissi totale / Tornerai (CBS) 1985 - A lei / Piccola piccola fantasia (CBS) 1985 - Parlami / Piccola piccola fantasia (CBS) 1986 - È tutto un attimo / Tenera immagine (CBS) 1988 - Quando nasce un amore / Estensione (CBS) 1989 - Ti lascerò (con Fausto Leali) (CBS) 1989 - Avrei voluto (con Fausto Leali) (CBS) 1990 - Donna con te (CBS) 1992 - Mezzo angolo di cielo (Columbia) 1996 - Spot (Columbia) 1997 - Storie (Columbia) 1999 - Come dirsi ciao (Sony BMG) 1999 - Senza pietà (Sony BMG) 1999 - Camminando camminando (con Chayanne) (Sony BMG) 2001 - L'eterno movimento (Sony BMG) 2001 - Un'emozione da poco (versione 2001) (Sony BMG) 2001 - Io sarò con te (Sony BMG) 2001 - La panchina e il New York Times (Sony BMG) 2003 - Cambierò (Sony BMG) 2003 - Il muro(Sony BMG) 2004 - In trattoria (con Fabio Concato) (Sony BMG) 2006 - Processo a me stessa (EMI) 2010 - Tutto l'amore intorno (con Ivano Fossati) (Cose di musica e suoni coscienti) 2010 - Scarpe con suole di vento (Cose di musica e suoni coscienti) 2011 - La mia anima d'uomo (Cose di musica e suoni coscienti)

Nexus externus[recensere | fontem recensere]

Commons-logo.svg Vicimedia Communia plura habent quae ad Annam Oxa spectant.


David's face Haec stipula ad biographiam spectat. Amplifica, si potes!